• 1403/06/19
  • - تعداد بازدید: 124
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

خواص انجیر از دیدگاه طب سنتی

 

انجیر یکی از قدیمی‌ترین و پرمصرف‌ترین میوه‌ها در دنیا است که ایران نیز یکی از مهم‌ترین کشورهای تولیدکننده انجیر در جهان محسوب می‌شود.

این میوه دارای خـواص آنتـی اکسـیدانی است و همین امر یکـی از مهمتـرین دلایـل اسـتفاده از آن در طب سنتی، به منظور درمان بسیاری از بیماریها، نظیر دفع سـنگ کلیه و مثانه، رفع سوء هاضمه و بی اشتهایی، بواسیر، درمان ورم لثه و آبسه های دندانی و همچنین به عنوان ملین و تسکین دهنده است.

انجیر خشک منشا فیبر است و خواص بسیاری برای سلامت بدن دارد. این میوه خشک نسبت به سایر میوه ها سرشار از ویتامین های C و E بوده و باعث تقویت ایمنی بدن می شود.

 با این ویژگی در پیشگیری از سرطان موثر است.انجیر با کمک به عملکرد راحت‌تر دستگاه گوارش از مشکل یبوست جلوگیری می‌کند.

 انجیر از میوه هایی است که مصرف آن موجب کاهش میزان قند خون، تعدیل اسیدای چرب و ویتامین E می شود

.انجیر دارای آهن است مصرف این میوه خشک برای بهبود سطح هموگلوبین در خون بسیار موثر است.

با توجه به اینکه  کودکان در حال رشد، نوجوانان و زنان در سیکل ماهانه و زنان باردار به صورت خاص باید سطح آهن خود را رعایت کنند مصرف انجیر بعنوان یک عنصر  دارای هموگلوبین بسیار مفید است .

انجیر خشک فواید زیادی برای سلامتی دارد و می تواند به عنوان یک میان وعده فوق العاده سالم در رژیم غذایی مورد توجه قرار گیرد

انجیر به لطف مواد معدنی پتاسیم موجود در آن به تعادل فشار خون کمک می کند. بنابراین اثر محافظتی بر سلامت قلب و عروق دارد.خواص انجیر باعث می شود بسیاری از مشکلات سلامتی را، بدون توسل به داروهای پیچیده، با یک درمان شیرین فراموش کنید.

دکتر جعفر  ابوالقاسمی پزشک و متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

 

 

 

  • گروه خبری :
  • کد خبری : 107528
کلیدواژه